lördag 19 januari 2008

Vardagsrum
Efter ett litet uppehåll är jag nu tillbaka ibloggvärlden. I väntan på att våra projekt skall bli fotodugliga får jag nöja mig med att visa delar av vardagsummet...Kommande inslag hade jag tänkt skulle handla om några av våra pågående renoveringar. Bla håller vi nu på att färdigställa tvättstugan. Hade som mål att bli klara med denna under julen, dock var det ju, inte helt oväntat, slut på just "vårt" tvättfat vid vårt IKEA besök så nu ligger det projektet på is ett tag. Har dock börjat sätta upp panel i barnens blivande rum, läntar så tills vi kan börja inreda där.
Under tiden tills vi kommer så långt vore jag jättetacksam för förslag på vad ni helst vill läsa om. Lämna gärna en kommentar om ni ha något bra tips!

5 kommentarer:

Kristin sa...

Hej! Vad fint ni har det!!!! Jag ser fram emot att få se fler bilder från ert hem. Har länkat till dig, hoppas det är ok!
Kram från Kristin

På Norrgården sa...

Åh, så mycket fint det fanns här! Den vita dörren som står lutad var en vacker detalj. Återkommer när jag har mer tid! Kram

silje sa...

Hei:) Jeg vil gjerne lese om barnerom,og gleder meg også til å følge oppussingen deres:) Nydelige maileg-figurer,de hadde jeg ikke sett før! Fortsatt god helg:) klem fra silje

Kristin sa...

Hej igen! Tack för kommentaren hos min blogg. Tyvärr har vi inte kommit alls långt med utbyggnaden, där våra två blivande barnrum ligger. Det finns f n inte färdiga väggar! Så det är långt ifrån att börja inreda. Fast det har ju inte hindrat mig från att inreda i huvudet, så jag har nog rätt klart för mig hur det ska se ut "bara" det blir inredningsklart. Jag lovar att visa då. Men det dröjer nog tror jag... ;-)

Ha en fortsatt skön söndag!

kram Kristin

Hem & Lyckas Mia sa...

Vilket underbart rum, mycket fina detaljer! kram