söndag 11 november 2007

Väggord och presenter

Efter en tids datahaveri är jag nu åter tillbaka! Tack alla för de fina kommentarerna, ledsen att jag inte kunnat svara! Tycker att det är så fint med väggord men eftersom väggarna skall fixas till i de flesta rummen har jag inte ännu tyckt att det är någon idé att beställa några än. Dock så har vi en vägg i köket som väntar på att bli klädd med panel, kunde inte motstå att skriva lite på den så länge... Det blev ett recept på en kaka jag brukar göra ofta, enkel och god, och nu också alltid lätt tillgänglig!

Måste få visa det här fina lilla present som min goe son har pysslat ihop till mig på dagis! Det skulle blivit en julklapp men eftersom han inte kunde hålla sig fick jag den redan nu. Han sträckte fram den och påpekade mycket noga att "mamma jag har använt VITT papper..."Tycker att den är så vackert inslagen och hade nästan inte hjärta att öppna paketet, var tvungen att fota först i alla fall, visst är det fint!!

14 kommentarer:

linnea-maria sa...

De är så rara de små barnen. Din lille hade verkligen slagit in paketet jättefint. Ha en bra vecka /linnea-maria

Färjtorp sa...

Ja jag älskar oxå väggord, det är så fint, är väldigt sugen att sätta upp ett snart!
Vilket paket du har fått, det var inte illa och med vitt papper oxå =) härligt förresten att du är tillbaka!
Kram Johanna.

Lilla Blanka sa...

Åh vad fint det är med väggorden i köket..!
Sååå gulligt av sonen att göra ett vitt paket bara för att han vet att du gillar det o det lilla ursöta hjärtat, man blir ju helt tårögd av sånt där..!
Kram

"M" sa...

Å så mysigt att få present av sina små...fint ja....å väggorden är sååå fina

ESMERALDAS HJERTE sa...

Så nydelig da.......En gave laget med HELE hjertet er det vakreste som finnes!!!!! Velkommen tilbake-har savnet innleggene dine, du viser så mye fint:)

Mandagsklem

Solsjö - Under en vind sa...

Roligt med inlägg hos dig igen!!! Du visar så mycket fint!
Du är välkommen att följa med till min nya blogg, bara maila mig på underenvind@telia.com så skickar jag en inbjudan! Önskar dig en skön kväll! Kram!

faster atta sa...

Vilket underbart paket! jag skulle oxå ha svårt för att öppna det, det var ju så underbart! Vilken tur att gossen vet vad mamma gillar....

kram

Marie sa...

Hej! Vad bra att det har ordnat sig med datorn, kul att du är tillbaka. Jag håller med, väggord är jättevackert! Vad duktig du är på att texta snyggt! Så gulligt av sonen att göra ett vitt paket, han vet verkligen vad mamma gillar bäst!

Kram Marie

Anonym sa...

Åh så goa de är!
Väggordet var jätte tjusigt! Ha en underbar dag! Kram Petra

Unknown sa...

Älskar vägg ord! Köpte ett vackert väggord från Lustfyllt för 600 kr å använde fel färg! Färgen följde med engångsschablonen ner igen!! Gissa om jag blev knäckt... Nu har jag beställt gnuggväggord från my first room! Håll tummarna ...ti-hi..Urgulligt paket från din son, blir man rörd eller rörd..=)kramis Malin

inspired and handmade sa...

Så sött paket...hihi, vitt papper å´allt!! Väggorden är jättefina tycker jag!! ha det gott! Kram Veronica.

Goa sa...

Åh, jag blev så rörd av din lille son!
Visst är de underbara...de små liven!
Tänk så stolt han var..:)
Kram och ha en fin fredag!

junhe sa...

bloggade runt och fastnade här, vilket var mycket trevligt. jag har också tänkt på att skriva tänkvärda saker på väggen i vårt sovrum (som snart skall genomgå en färgförändring). ha det gott & tack för titten/ mvh junhe

Hem och Lycka sa...

Vilket fint väggord och vilken underbar present från din lille pojke.. kram!