söndag 11 november 2007

Väggord och presenter

Efter en tids datahaveri är jag nu åter tillbaka! Tack alla för de fina kommentarerna, ledsen att jag inte kunnat svara! Tycker att det är så fint med väggord men eftersom väggarna skall fixas till i de flesta rummen har jag inte ännu tyckt att det är någon idé att beställa några än. Dock så har vi en vägg i köket som väntar på att bli klädd med panel, kunde inte motstå att skriva lite på den så länge... Det blev ett recept på en kaka jag brukar göra ofta, enkel och god, och nu också alltid lätt tillgänglig!

Måste få visa det här fina lilla present som min goe son har pysslat ihop till mig på dagis! Det skulle blivit en julklapp men eftersom han inte kunde hålla sig fick jag den redan nu. Han sträckte fram den och påpekade mycket noga att "mamma jag har använt VITT papper..."Tycker att den är så vackert inslagen och hade nästan inte hjärta att öppna paketet, var tvungen att fota först i alla fall, visst är det fint!!

15 kommentarer:

linnea-maria sa...

De är så rara de små barnen. Din lille hade verkligen slagit in paketet jättefint. Ha en bra vecka /linnea-maria

Mysiga lantliga ting sa...

Ja jag älskar oxå väggord, det är så fint, är väldigt sugen att sätta upp ett snart!
Vilket paket du har fått, det var inte illa och med vitt papper oxå =) härligt förresten att du är tillbaka!
Kram Johanna.

Lilla Blanka sa...

Åh vad fint det är med väggorden i köket..!
Sååå gulligt av sonen att göra ett vitt paket bara för att han vet att du gillar det o det lilla ursöta hjärtat, man blir ju helt tårögd av sånt där..!
Kram

"M" sa...

Å så mysigt att få present av sina små...fint ja....å väggorden är sååå fina

elisabethj sa...

Så nydelig da.......En gave laget med HELE hjertet er det vakreste som finnes!!!!! Velkommen tilbake-har savnet innleggene dine, du viser så mye fint:)

Mandagsklem

Under en vind sa...

Roligt med inlägg hos dig igen!!! Du visar så mycket fint!
Du är välkommen att följa med till min nya blogg, bara maila mig på underenvind@telia.com så skickar jag en inbjudan! Önskar dig en skön kväll! Kram!

faster atta sa...

Vilket underbart paket! jag skulle oxå ha svårt för att öppna det, det var ju så underbart! Vilken tur att gossen vet vad mamma gillar....

kram

Marie sa...

Hej! Vad bra att det har ordnat sig med datorn, kul att du är tillbaka. Jag håller med, väggord är jättevackert! Vad duktig du är på att texta snyggt! Så gulligt av sonen att göra ett vitt paket, han vet verkligen vad mamma gillar bäst!

Kram Marie

Petra sa...

Åh så goa de är!
Väggordet var jätte tjusigt! Ha en underbar dag! Kram Petra

älskar sött sa...

Älskar vägg ord! Köpte ett vackert väggord från Lustfyllt för 600 kr å använde fel färg! Färgen följde med engångsschablonen ner igen!! Gissa om jag blev knäckt... Nu har jag beställt gnuggväggord från my first room! Håll tummarna ...ti-hi..Urgulligt paket från din son, blir man rörd eller rörd..=)kramis Malin

Veronica sa...

Så sött paket...hihi, vitt papper å´allt!! Väggorden är jättefina tycker jag!! ha det gott! Kram Veronica.

Goa, skåne sa...

Åh, jag blev så rörd av din lille son!
Visst är de underbara...de små liven!
Tänk så stolt han var..:)
Kram och ha en fin fredag!

junhe sa...

bloggade runt och fastnade här, vilket var mycket trevligt. jag har också tänkt på att skriva tänkvärda saker på väggen i vårt sovrum (som snart skall genomgå en färgförändring). ha det gott & tack för titten/ mvh junhe

Mia sa...

Vilket fint väggord och vilken underbar present från din lille pojke.. kram!

Anonym sa...

情趣用品,情趣,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品