lördag 22 september 2007

Sovrumsdetaljer...


Tre av favoritföremålen samlade på en och samma gång; älskar min zinklykta från House Doctor, änglar och hjärtan kan man inte heller få förmånga av. I bakgrunden syns vår nuvarande öppna spis, som så småningom, som jag tidigare skrivit, skall förvandlas till en vit kakelugn med krona. Den gamla trådkorgen, som numera används som vedkorg, hittades i potatiskällaren när vi flyttade in. Tänk vad mycket vackra bruksföremål man hade förr!!

9 kommentarer:

Mia sa...

Å vilka vackra ting du fått tag i, helt underbara verkligen!

Veronica sa...

Åhh, vilka fina bilder...tycker speciellt om zinkplattan (eller vad det heter) med bokmärket på... Ha en god kväll! Kram veronica.

LantlivsAnette sa...

Så fina grejer du visar..jaa tänk vilka fina föremål dom hade förr i tiden ,tur att den fina korgen fanns kvar till dig...
skylten du såg hos mig har jag inte målat själv,den har jag beställt av Marie-min lilla veranda(bloggen alltså...)hon är så duktig på att måla,så jag beställde två olika av henne.
Kram Anette

Veronica sa...

Länkar till dig....Kram!

Jessan sa...

så mysigt! fin blogg du har!

Marie sa...

Jättefina saker. Lyktan har jag också, gillar den jättemycket.

Ha en bra vecka.
Kram Marie

johanna sa...

Du är så go..tack för ditt inlägg om min blogg =))O tack för du var där i går..
kraaam

älskar sött sa...

oooooh, va fina saker!! Riktigt myspys :) Kram Malin

VÅRT NYA HEM sa...

Så mycket fina grejer! Din trådkorg skulle jag gääääärna vilja ha!!! Visst är det kul när man hittar gamla kvarlämnade saker i sitt hus!

Ha en skön vecka!
Kramar från Jenny