onsdag 19 september 2007


Det finns faktiskt fördelar med att renovera också, gamla och tråkiga saker åker ut och det som för närvarande inte får plats på andravåning pga golvläggning osv förpassas till förrådet på prövotid. När man sedan fått lite distans till de gamla sakerna kan man med gott samvete välja att ta tillbaka det man verkligen saknat och sedan skänka resten till något välgörande ändamål!

I väntan på att barnens rum skall bli klara har jag börjat samla på fina saker och idéer. På bilden vår fina kanin och nalle frånMaileg hämtade från min fd gårdsbutik som jag hade under min mammaledighet. Tycker så mycket om dansk design, de har så mycket mysigt!!

Är det någon som har fina idéer till pojk och flick rum får ni gärna dela med er av bilder, skulle vilja ha vit panel på väggarna och sedan komplettera med ljus/mörkblått i pojkrummet, vimplar i taket och en vit träsäng. Flickrummet är lite svårare, finns så mycket att välja på; vit panel som bas blir fint, men sedan då? Skall man ha rött, ljusblått eller rosa som accentfärg? Kom gärna med förslag!


10 kommentarer:

Marie sa...

Visst är det kul att inreda barnrum. I min stora flickas rum har vi vit pärlspont tillsammans med en rosa tapet från Sandbergs tapeter. Vita möbler, vimplar och en liten söt Mailegkanin. Bilder från rummet finns bland mina första inlägg på bloggen.

Kram Marie

Uppe på vinden sa...

Verkligen söta!!! Så roligt att du håller på med barnrumsrenovering! Jag har ett par inlägg från barnrum, klicka på etiketten "Prinsar och prinsessor". Tyvärr är det mest pojkrum.....Tycker att det låter som bra grundidéer du har! Kram till dig!

Lallis sa...

Så söta:)
Det är verkligen kul att inreda barnrum, vi har hållit på här hemma också och fixa till hos de två minsta älsklingarna.
Mvh Lallis

Skrotmaja sa...

Hej och välkommen! Kul att hitta hit :) Angående accentfärg hejar jag för någonting annat än vad som traditionellt hamnar inne hos de små töserna. Varför inte lindblomsgrönt och eller blått? Lycka till, av alla bilder att döma förstår jag att det kommer att bli jättefint, oavsett vilken färg det blir...

Trevlig helg!

Mia sa...

Söta verkligen! Rosa eller rött håller jag på beroende på om man tycker det kan bli för sött med rosa.. Det är ju så personligt sånt där.. kram!

johanna sa...

Vilka fina bilder..vill önska dig en mysig helg,jag ringer
Kraam

Anonym sa...

Hej! Så roligt att inreda barnrum! I min blogg finns min sons rum under "barnrum", det har panel o går i blått o vitt..

Emmas Vita Hus sa...

Tack alla, har varit inne och kikat i Era bloggar och fått massor med inspiration till barnrummen nu, dock kan jag inte påstå att beslutsångesten minskat...Det finns så mycket som är fint - på olika sätt...KRAM!!

Julia sa...

Säljer du maileg kaniner möjligtvis ?

Hvita sinnen sa...

Har lite bilder på sonens rum i min blogg www.hvitasinnen.blogspot.com
Välkomen att titta!