torsdag 4 oktober 2007

Kaniner...
Har fått en del frågor om jag möjligen säljer Maileg kaniner, hade ju med en bild för ett tag sedan när jag samlade inspiration till barnrummet. Hade sådana i min fd gårdsbutik. De få jag hade kvar har jag antingen gett bort som present eller sparat till barnens blivande rum. Så tyvärr har jag inga till salu. Tycker de är så fina och de passar in nästan var som helst. Ovan 2 kaninflickor med linneklänning- visst är de söta?Fotot är från butiken och taget förra julen därav granriset i bakgrunden. Brukar förvisso vara ute i god tid med julen, men brukar kanske inte julpynta redan i början av Oktober...fniss. Fast jag längtar redan...

9 kommentarer:

Marie sa...

Vilken supermysig bild! Jag längtar också efter julen. Jag älskar Mailegkaniner, de är underbara.

Kram Marie

Veronica sa...

De är ju så jättesöta!! Har beställt boken julealfabetet för att få inspiration...det ska bli kul! med julpynt alltså ; ) kram veronica.

Mia sa...

Åå vilken underbar bild, jöss vilken längtan jag fick efter julen nu! kram

Jordgubbar med mjölk sa...

Jättefin bild, längtar till julen så mycket fast vintern är inte så kul annars! Synd att du inte säljer kaninerna, jag vill ha! Trevlig helg!

linnea-maria sa...

Jättefina kaniner!
Jag tror det går att plantera rosor så här års. Jag har zon 5 hemma så det kanske är gränsfall, men tydligen ska det vara bra att plantera på hösten.
Vänliga hälsningar /linnea-maria
ps ha en trevlig helg

faster atta sa...

jag längtar oxå till julen, framför allt den fina stämningen och den goda maten! kaninerna är ju för ljuvliga! Jättefina, jag förstår att de är efterfrågade.

Lilla Blanka sa...

Ja man kommer ju direkt i julstämning med sådana sköna bilder :) Jag har oxå lust att börja julpyssla lite nu, det är ju många av er bloggare som är i full gång redan.
Kram

VÅRT NYA HEM sa...

Så mysig bild!!! Ja, nu börjar verkligen jullängtan krypa inpå en! Kul att du vill besöka min blogg, av lite olika anledningar har jag valt att numera bara ha den öppen för inbjudna läsare. Men jag skulle bli jätteglad om du ville bli en av dom!!! Mejla mig på vartnyahem@hotmail.com så ska jag skicka dig en inbjudan!
Önskar dig en fin helg!
Stor kram!!!

Tarleena sa...

Hej!

Vilken fin blogg du har!

Du sa här, att du inte säljer Maileg's kaniner längre, men jag måste fråga dig i alla fall, därför att jag har despererat letat efter denna sötä kaninflicka med vit klänning, och inte kunnat hitta henne någonstans. Så jag måste fråga dig om du har ett enda stycke av henne kvar. Jag betalar nästan vad du vill ha av henne!

Hoppas, att du svarar mig...

- Tarleena